Győri Audi ETO KC weboldal

Megtisztelő és izgalmas feladat volt a 13-szoros Magyar Bajnok, 12-szeres Magyar Kupa Győztes és 3-szoros Bajnokok Ligája Győztes csapat új weboldalát megvalósítani.

A weboldal kialakítás során fontos szempont volt, hogy átlátható, könnyen kezelhető és modern felületen jelenítsük meg a Klubbal kapcsolatos információkat, mindezt a mobil eszközökre optimalizálva és angol nyelven is. A főoldalon nagy méretű fotók hívják fel a figyelmet a legfrissebb és a kiemelt hírekre, a fejlécben pedig lapozható megoldással az aktuális, soron következő, illetve a nemrég lezajlott mérkőzésekről értesülhetnek a látogatók. Kiemelt helyet kaptak a social média csatornák, a játékosok bemutatása és nem utolsó sorban a támogatók, partnerek is.

Az események menüpont alatt számos újdonság és hasznos tartalom került kialakításra. Maga az események menüpont átláthatóan és időrendben mutatja be a mérkőzéseket, ahol az adott meccsről megtalálhatóak a legfontosabb információk. Ezen felül megvalósítottunk minden mérkőzésnek egy saját oldalt, ahol látványosan és egy visszaszámlálóval kiegészülve tájékozódhatnak a szurkolók az eseményről. Ez a felület akár egy kivetítőn is megjeleníthető, tartalma alkalmazkodik az eseményhez, valamint az időpont egy gombnyomással a saját Google Naptárhoz adható. Miután lezajlott a mérkőzés ugyanezen felületen kerülnek bemutatásra az eredmények, játékosok, góllövők és természetesen a mérkőzéshez kapcsolódó további bejegyzések is.

A honlap folyamatosan változó tartalmának kezelésében előrelépés, hogy a honlapon szinte minden adminisztrálható, illetve az automatikusan frissülő tabella is hozzájárul a mindig aktuális információk megjelenítéséhez.

A weboldal már jó pár elismerést kapott a szurkolóktól és bízunk benne, hogy a honlap által nyújtott élmény is hozzájárul az elköteleződésük növelésében.

Nézd meg

Amiben segítettünk:

Weboldal design

Weboldalkészítés

Weboldal üzemeltetés

Iparág

Sport

Ügyfél véleménye

„Az új dizájnnal kialakított felületünk minden elemében megfelel a modern kor követelményeinek, egyesületünk eredményeihez és hírnevéhez méltó, maximális felhasználói élményt nyújt. Precíz és gyors kivitelezés, hatékony kommunikáció, profi hozzáállás jellemzi a Terpola Web & Marketing munkatársait.”

Győri Audi ETO KC