Személyes konzultáció

Vezetőként folyamatosan döntéseket hoz, sokszor szinte rutinszerűen. Viszont vannak időszakok, mikor stratégiai döntésekre kerül sor. Milyen irányba fejlessze a vállalkozását, új marketing eszközt szeretne bevezetni vagy épp több vevőt, és ezzel együtt magasabb bevételt szeretne.

A fontosabb döntéseknél, mint a vállalkozás fejlesztése, részletesebben gyűjti össze a szükséges információkat, megkérdezi ismerőseit, keresgél az interneten és kiderül, hogy annyi infó van a témában, hogy alig bírja feldolgozni. Nem beszélve arról, hogy a rengeteg idő ráfordítása ellenére sem találja meg a választ a problémájára.

Sok esetben ennek az a vége, hogy a döntés elmarad, halogatja, de ezzel együtt egy feszültség is keletkezik önben. Folyamatosan azon jár az esze, hogy a konkurenciája már rég megvalósította a terveit, ráadásul még türelmetlen is, mivel az ötletének már bevételt kellene termelnie.
 

Mit szólna ha végre egy helyről tudná megismerni a válaszokat, hogy végre valaki a jól hangzó szakszavak helyett úgy magyarázná el a lényeget, hogy meg is értse?

Ezen felül olyan ötleteket, tippeket szerezne amiket akár azonnal meg is tud majd valósítani?
 


 

Jó helyen van, ha Önnek is hasonlók járnak a fejében:

Van egy új ötlete, de nem tudja, hogy vágjon bele?

Szeretne az internet segítségével vevőket írányítani az üzletébe?

Aggódik, hogy a versenytársa előbb kezdi alkalmazni az újdonságokat?

Érzi, hogy már rég bevételt kellene termelnie a weboldalának, de mégsem így történik.

Látja, hogy egyre többen használják a Facebookot vevőszerzésre és Ön sem szeretne lemaradni?

Gondolkodik egy webáruház indításán, de előtte szeretné átlátni az ezzel járó feladatokat?


Akkor kérje a személyes konzultációt és tegye fel kérdéseit, tudjon meg mindent az online világról és vágjon bele azonnal a megvalósításba!
 


 

Ezekben a témákban tudok Önnek segíteni:

 • Online vevőszerzés
  Meg akarja ismerni azokat az eszközöket és praktikákat, melyekkel az internet segítségével, automatizáltan tud vevőket és ügyfeleket szerezni? Az információk alapján ki tudja majd választani a cégének leginkább megfelelő megoldást.

 • Internetes értékesítés
  Megmutatom, hogy milyen stratégiákkal lehet az interneten terméket vagy szolgáltatást sikeresen eladni. Az információk alapján tudni fogja, hogy kinek és milyen terméket tud majd eladni és milyen eszközökkel tudja a vevőit vásárlásra buzdítani.

 • Facebook marketing
  Szeretné tudni, hogy a Facebook milyen lehetőségeket nyújt a vállalkozásoknak és tudni szeretné, hogy ezt hogyan tudja majd használni a saját vállalkozása fejlesztésére?

 • Értékesítési tölcsérek felépítése
  Nehézségei vannak a termékei eladásában? Szeretné tudni, hogy milyen lépéseket kell megtenni, illetve milyen útvonalat kell kialakítani, amin az érdeklődőt végigvezetve eljut majd a vásárlásig?

 • Profitnővelő eszközök
  Szeretné megismerni azokat a trükköket melyekkel az eladásaiból magasabb profitot szerezhet? Ráadásul megtudhatja, hogyan tudja mindezt automatizálttá tenni.

 • Weboldalak, webáruházak felépítése
  Szeretné megérteni a weboldalak legfontosabb feladatát és tudni akarja, hogy milyen rendszereket kell összehangolni ahhoz, hogy a látogatóból vásárló és visszatérő ügyfél legyen?

 • Reklámkampányok tervezése
  Szeretné, hogy a kampányra fordított költség lehető legnagyobb része megtérüljön, vagyis eredményes legyen? Segítek megtervezni a kampányát és meghatározni a kulcsfontosságú szempontokat.

 

Miből áll egy személyes konzultáció, mi a menete?
 

 • A megrendelést követően kap tőlem egy kérdőívet, melyben felmérjük, hogy milyen kérdésekben szeretne választ kapni, illetve ehhez kapcsolódóan felteszek pár olyan kérdést is, melyek alapján fel tudok készülni a konzultációra. Itt had jegyezzem meg, hogy már a kérdések megválaszolásával is sok mindent érteni fog és nagyon sok ötlet fog az eszébe jutni.

 • Egyeztetett időpontban találkozunk személyesen az irodánkban. Ha ez semmiképp nem megoldható telefonon konzultálunk. Viszont javaslom, hogy mindenképp törekedjen a személyes találkozóra, mert sokkal több információt tudok átadni, illetve könnyebben tudja majd megérteni az elhangzottakat.

 • Az alapoktól indulva megválaszolom a kérdéseit olyan nyelven, hogy azt könnyedén megértse és azt feldolgozva rögtön alkalmazni is tudja.

 • Felvázoljuk azokat a teendőket, melyeket azonnal rendbe kell tennie, illetve meghatározzuk, hogy a stratégiája, hogyan lesz hosszútávon is életképes.

 • Javaslatot adok az aktuális feladatok megvalósítására, valamint ha szeretné, segítek abban is hogy egyedül tudja alkalmazni a tanultakat.
   

Mennyi ideig tart és mennyibe kerül?

A konzultáció időtartama a kérdések, illetve a megoldandó feladatok részletességétől és legfőképp Öntől függ, de általában 1-3 óra. Ennek a díja 25.000 Ft.
Ez tartalmazza továbbá a konzultációt követő, 1-2 héten belül felmerült kérdések megválaszolását, tapasztalatok megerősítését, illetve az elért eredmények áttekintését 30 percben.

Amennyiben a kérdőív alapján ez az idő kevésnek bizonyul, azt előre jelzem és javaslatot adok a kibővített konzultációra.
 

100% Elégedettségi garancia

Ne aggódjon, hogy nem kap kézzelfogható tudást a pénzéért! A konzultációval az a célunk, hogy az Ön számára eredményes legyen, ezért nem szeretném, hogy azért fizessen ami nem hasznos a vállalkozása számára.

Amennyiben az első fél órában nem elégedett a konzultációval, kötelezettség nélkül félbeszakíthatja és a konzultáció díját nem kell kifizetnie. Barátsággal elköszönünk.
 

5 ok amiért érdemes engem választania

 1. Nem elméleti tanácsadó vagyok. Azokat a témákat, feladatokat amikben segítségére leszek napi szinten gyakorlom és mindegyikben rendelkezem megvalósult referenciával.
 2. Már több mint 10 éve foglalkozom online marketinggel, vevőszerzéssel, értékesítéssel. Új ismeretek szerzésével tudásomat folyamatosan naprakészen tartom.
 3. Mielőtt ajánlanék egy megoldást vagy egy eszközt azt magam is kipróbálom, használom. Ez alapján osztom meg a tapasztalataimat.
 4. Szerencsés vagyok mert eddig iparágtól függetlenül minden ügyfelemnél átláttam a vállalkozás miértjét, célját és ezért sokkal könnyebb volt a kommunikáció és gördülékenyebb a megvalósítás.
 5. Több mint 100 ügyféllel dolgoztam, akik kivétel nélkül elégedettek voltak a munkámmal.

 Mit szólna, ha a konzultáció egy fillérébe se kerülne?

Amennyiben a konzultációt követően megrendeli valamelyik szolgáltatásunkat, úgy a konzultáció teljes összegét
elengedjük, illetve beszámítjuk a megrendelésébe.

 

Hogyan tud jelentkezni?

Töltse ki az alábbi űrlapot és a megjegyzés rovatba kérlek tüntesse fel a legfontosabb kérdéseit.
Beérkezést követő két munkanapon belül kapni fog egy kérdéssort.
Miután ezt visszaküldi, egyeztetjük a konzultáció időpontját.